Voor ouders

Fletcher Kids

Lekker genieten bij Fletcher, ook voor de kleintjes

Bij Fletcher Hotels is iedereen welkom, ook de allerkleinste. In en om de hotels is er ook voor hen zoveel te beleven.

Een bijzonder avontuur
Met de kinderen een nachtje weg is een goede manier om lekker te ontspannen, dingen te ondernemen en vooral om samen plezier te beleven. Spelen op het strand, in de bossen of een leuke stad, plezier beleven in een zwembad, een kinderspeelruimte met spelletjes of op de bowlingbaan, bij Fletcher Hotels is het allemaal mogelijk. Ergens anders slapen is voor kinderen toch altijd reuze spannend, maar in al onze Fletcher hotels staat plezier en ontspanning centraal, zodat het ook voor de kleine gasten een bijzonder ervaring wordt.

In de restaurants
Voor de allerkleinste fijnproevers hebben wij in onze restaurants een speciale kinderkaart met alleen de allerlekkerste gerechtjes voor onze kleine gasten. Zij kunnen zelf hun favoriete gerecht kiezen van de kaart of een eigen menu samenstellen. Wij zorgen dat ze lekker kunnen smikkelen en bij de keuze voor een menu krijgen ze een leuke verrassing erbij voor thuis. Limonade ontvangen ze in een toffe Fletcher beker en de placemat vinden ze Fletcher en zijn vriendjes, gedichtjes en spelletjes, dat maakt het eten in het restaurant extra leuk!

De leukste producten
Van een leesboek met verhaaltjes voor het slapen gaan, een doeboek met leuke kleurplaten en spelletjes, een hippe pet voor jongens en meisje, een knuffelhondje tot aan een coole beker, in onze Fletcher Fanshop zijn de leukst producten te vinden met Fletcher en zijn vriendjes Luna, Max en Bella. De producten zijn verkrijgbaar bij de receptie van het hotel en te bestellen via www.fletcherfanshop.nl.

 

Bekijk hier de producten